Emberek

A tegnapi áramszünet ideje alatt azon gondolkoztam, hogy vajon az emberek java hogyan élte meg azt pontosan. S láttam magam előtt az ifjú arcokat, amint a gép előtt vártak 5 óra hosszát, s mérgelődtek ,,Jöjjön már vissza az a rohadt áram!"
  A mai világban sokan már nem tudnának meglenni elektromosság nélkül, pláne, ha ilyen hirtelen veszítik el azt. Minden biztosnak hitt pont elvész, pláne az ilyen emberek által sztárolt Facebook, melynek megszűnése elvonási tüneteket okoz. Egyre több mindentől függ az ember. Homo sapiens őseink látnak bennünket, s féregként tekintenek ránk. Nem bírjuk a hideget, nem tudunk vadászni lőfegyver nélkül, nincs jó fizikumunk, s a legkisebb problémák miatt nyavalygunk. A természet a Föld legnagyobb idiótájának tart bennünket, le merem fogadni.
Nálunk most először volt olyan, hogy a család leült a nappaliba, s mindenki együtt volt. Miért nem lehet ezt az oldalát nézni annak, hogy éppen pár órát nem tudott valaki kockulni.
  Én viszont szeretném megköszönni a munkásoknak, akik kicserélték a négyesen az oszlopot, amit tettek, ugyanis sikerült 5 óra alatt kiküszöbölni a problémát. Remélem, az ott dolgozók mindegyike épségben ért haza.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések