Vélemény a facebook-os oldalakról (Küldjétek tovább az "Idézetek" c. oldalaknak xD)

Sziasztok! Az utóbbi időben egyre több ilyen idézetes, meg hasonló idióta oldalt látok facebook-on, amivel kapcsolatban elég kemény negatív véleményem van, s mivel itt úgyis régen jelent meg post, ezért elküldöm itt ezt a pár sort.
Szóval, elkészül egy ilyen idézetes oldal. A címben kell lennie valamilyen karakternek, az elején és a végén ( pl: ', ☺ vagy valami ilyesmik). A betűstílus is adott általában. Meghatározó még, hogy a lehető legtöbb helyesírási hibát vétsük el az "idézetek" vagy "varázslatos idézetek" szóban ( pl: warázslatos íídézeteeekk)
Miután elkészült az oldal, tegyünk ki profilképnek egy nőt, akinek nem látszik az arca, egy szivárványo póló van rajta meg egy rövidnadrág, és vagy a tengert nézi, vagy éppen bemutat, mindezt ilyen sárgás színnel megspékelve, jelezve a lázadást. Mert ettől lesz egyedi, tehát ugyan olyan, mint a másik 273621836127637812 ilyen magyar oldal.
Ezután kezdj el könyörögni, hogy lájkolják az oldalt. Lehet megkérni mást is, hogy ossza meg.
Amint ment rá vagy 50, kezdj el megosztani szar helyesírással megírt szövegeket, vagy képeket, amin 13-14 éves kislányok nagy bölcsességei vannak feltüntetve. Írd mellé, hogy ,,Oszd meg, ha szerinted is."
Ha még jobb akarsz lenni, tegyél fel állatkínzós képeket, és szabd meg, hogy a lájk, megosztás és komment hány rúgást ér az elkövető fejére, pont úgy, mintha nem csak a lájkokért csinálnád, meg a megosztásért.
Valamint fel kell még tölteni éhezőkről fényképet, és oda kell írni mellé, hogy :,, Oszd meg, ha van szíved!" Ezt is pont úgy, mintha nem azért csinálnád, hogy a megosztások száma nőjön, ezzel manipulálva a sok, hozzád hasonló, értelmes embert.
Aztán kész, sikered van, s megcsináltad ugyan azt, amit előtted meg több ezren. Ne vegyétek magatokat észre. És azok sem, akik álszentkednek a bejegyzések alatt, azok sem, akik elhiszik, hogy lájkkal segíthetnek, meg egyebek. Nem, ne térjetek észhez...

Egy csöppet talán erős lett a kritika, de szerintem teljesen jogos. Lehet szidni, ha valakinek nem tetszik.

És oszd meg, ha tetszett a bejegyzés ☻ (kac-kac)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések