Újabb pofon a blogoknak

  Két bejegyzésben fejtettem ki véleményemet ezzel a témával kapcsolatban, és látom, hogy bizonyos emberek annyi intelligenciával rendelkeznek, hogy ha el is olvassák, képtelen felfogni, hogy valamit szarul csinálnak, azonban minél többet tartózkodom a blogos csoportokban, egyre több olyan esettel találkozom, ami olyan szinten felnyomja bennem a pumpát, mint egy morbid pornóban valakinek a sej-hajába, és szívem szerint a seggemen keresztül venném a levegőt.
  Például ilyen, mikor indokolatlanul angol kifejezéssel találkozom mondjuk abban az esetben, ha az illető a blogját linkeli. Természetesen jogosan vetődik fel a kérdés, mi bajom az angol kifejezésekkel, mert én is használok olyanokat. Semmi, csak annyi, hogy kurvára felesleges, de nézzünk konkrét példát; link mellé a szöveg úgy kezdődik, hogy ,,Hello everyone, meghoztam a kövi részt..."
  Aláírom, hogy elképzelhető, csak engem zavar az ilyen jellegű megszólítás, de engem annyira, hogy fel is húz keményen. Természetesen van ennek a következő lépcsőfoka, mikor ezekben a "kedvcsináló" üzenetekben a nagyon tehetséges tizenkét éves leánykák megejtenek olyanokat, mint például a ,,Nagyon happy lennék, ha feliratkoznátok". Mert természetesen a BOLDOG már nem divat, és Harry Styles ezt a szót egyértelműen nem mondaná ki, bezzeg azt, hogy happy... És ők a jó bloggerek a tinédzser lányok szerint, elvégre ők is azok.
  Azonban még itt sem állunk meg, ennek talán legalja, mikor ehhez hasonló dolgok a történetben vannak, s maga a narrátor használja őket. Talán még undorítóbb, mint a rengeteg gif, amivel tele vannak tűzdelve a bejegyzések, és a képek abban az esetben, ha képtelenek leírni egy karakter külsejét. Elég gyakran előfordul mind a kettő.

Én ezt már nem értem, úgy gondolom, kevés vagyok. Nem én vagyok a tökéletes blogger, nem is mondtam soha. Vigasztal a tény, hogy sok jó blog van, és sok jó blogger, akiknek írásait megéri olvasni, nem említem meg egyikőjüket sem, mert nem kértem tőlük rá engedélyt, és azt sem akarom, hogy azt gondolja bárki, nyalni akarok. Úgyhogy találjátok meg őket, sok sikert hozzá!

Mindezt ne feltétlen vegyétek bántásnak. De engem rohadtul zavar. És nem hallgatok róla.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések